Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2014 01:05 - РАЗМИСЛИ ЗА ДУХОВНИТЕ ВАМПИРИ
Автор: ivoki Категория: Други   
Прочетен: 5735 Коментари: 10 Гласове:
11

Последна промяна: 05.05.2014 01:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Наблюдавайки взаимоотношенията, между някои хора, забелязах феноменални , лишени от разум ситуации във взаимоотношенията.
Случвало ли ви се е въпреки , цялото ви старание , даване на всичко, което имате и в духовен и в материален план да срещате постоянно недоволство и винаги да сте виновен за какво ли не? В същото време да усещате как от вас изтича енергията ви. Появяват се заболявания , безсъние, липса на тонус , липса на желание за комуникация , изолация. Мисля , че такива хора аз наричам ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ.. Енергийните вампири притежават особената способност да ви карат да се чувствате задължени дори и ако вие сте им направили услуга или сте помогнали, отдали сили, нерви, те не познават думата благодарност. И въпреки , че са обгрижвани , обичани , те винаги са недоволни , и все нещо не им стига. В същото време правят каквото си искат и винаги намират ”обяснения“ , които в повечето случаи противоречат на елементарната логика и не са истина. Замислял съм се , дали те осъзнават какво правят. Дали осъзнават какво причиняват на тези , които ги обичат от душа. При такава ситуация се самоуби най близкият ми човек, но тогава не разбирах какво се случва, иначе щях да му помогна.
Енергийният вампиризъм се появява, когато човек с нисък енергиен потенциал се прилепя към човек с висок енергиен потенциал. Каква е разликата между енергиен вампир и психичен паразит? Според мен , не може да се определи границата Надълго и нашироко е обяснявано за видовете енергийни вампири и начините, по които действат. След като знаем за съществуването и целите им, трябва да намерим алтернативни методи за защита.
Енергийни вампири- обичащи слънцето и чесъна, не хапещи, но все пак- вампири. Защото след кратък разговор или дори след престой с тях в дадена стая, те вече са изсмукали от нас живителните сили. Има слънчеви и лунни енергийни вампири Всичко във Вселената е подчинено на принципа на дуалността: светлина-тъмнина, топлина-студенина. Хората също са разделени на слънчеви и лунни от астрологията, на базата на това под какъв зодиакален знак са родени. Това определя и поведениети на този тип хора Енергийните вампири са хора, които обикновено са депресирани и уморени. За да се чувстват по-добре, тези хора имат нужда от енергията на хората около тях. От това обикновено страдат най-близките им хора, които са постоянен източник на енергия. Най-лошо е, ако ваш много близък човек, с когото комуникирате, е енергиен вампир. Например ако една жена постоянно се оплаква на близък човек, който много я обича от неприятности в своята работа , на това, че никой не я цени достатъчно, и това трае часове всеки ден, той ще се чувства съсипан и ще започне да боледува.Постоянното оплакване и упреци са една от характерните черти на енергийните вампири, които карат близките им искрено да мечтаят да намерят решение и изход.Често енергийният вампир е човек, който е доста неуверен в собствените си сили, изпитва много притеснения и има комплекси, но се стреми да се покаже пред другите като изпълнен с вяра в себе си човек. Затова постоянно се кара на всеки без повод, изтъква своите предимства и познания дори по въпроси, по които е абсолютно неподготвен.Можете да помогнете на близкия си, който е енергиен вампир, като му помогнете да е по-уверен в себе си. Често това е достатъчно, за да намалее енергийния вампиризъм. Ако наистина обичате този човек, който се храни от енергията ви, научете се да му прощавате за вечните караници и упреци, които ви отправя. Срещу вампир в семейството помага дърво-донор. Универсално средство е фикусът, който ще ви подхранва с енергия. Ако след контакта с енергиен вампир се чувствате съсипани, изкъпете си, изпийте освежаваща напитка или отидете на любимо за вас място.Енергийният вампир е много ревнив и отмъстителен. Когато е избрал вас за своя жертва, вампирът ще се опита да ви огради от целия свят. Така някои жени не дават на половинките си да се срещат дори с приятелите си от детинство и ги ревнуват от тях.Ревнуват ги от Facebook и други социални мрежи, от това, че някой ги лайква. За да се предпазите от енергийния вампир, не подхранвайте енергиите му, като се ядосвате за най-малките му коментари, които подхвърля по ваш адрес, и се опитвайте да запазите спокойствие.Когато се почувствам изсмукан, лично аз, вземам горещ душ, а след това се заливам с ледена с вода – няколко пъти по този начин се чувствам, поне малко защититен от изсмукване на енергията ми от енергийни вампири.

                                                                       Ползвани материали от нета







Гласувай:
12



1. paciencia - Благодаря, Ивоки!
05.05.2014 02:08
Полезно ми беше.
цитирай
2. distrelets - Благодаря за съветите :-),:-),:-)
05.05.2014 08:05
Имала съм много такива моменти, но не съм знаела какво да правя. Възможно е и аз да съм изсмуквала нечия енергия, замислих се :-) :-) :-). Отново полезен текст !
цитирай
3. ivoki - РАДВАМ СЕ, АКО СЪМ ПОЛЕЗЕН НА НЯК...
05.05.2014 12:42
РАДВАМ СЕ, АКО СЪМ ПОЛЕЗЕН НА НЯКОГО.

На недоброжелателите , дано намерят мир.
На една "личност" съобщавам, че се е объркала за мен .
Аз не съм никакъв Гого. Дано го проумее. Но няма да
ме въвлече в диалог .
цитирай
4. flymore - Надявам се на прочит от повече хора!
05.05.2014 15:32
Съществуват енергийните вампири и то как, съществуват! Човек усеща, но ърси причина за неразположението си в него самия. Като отпадналост, вирусче, прекалена умора.
Благодаря, Иво! Публикуваното от теб замисля, напомня, предизвиква вглеждане в себе си, учи!
Какво да ти пожелая? Жив и здрав бъди!:))
цитирай
5. ellia - Съгласна с това с водата,
05.05.2014 16:03
защото тя има свойството "да отмива",да изчиства отрицателните енергии.
Усмивката и положителното отношение също влият зле на духовния вампиризъм,
лично изпробвано,а най-добре е да избягваме досег с такива "светли" личности...
друг е въпроса,ако са от нашето обкръжение,примерно колеги,тогава нещата са по-
сложни,но ...позитивизмът според мен е най-доброто решение в случая.
цитирай
6. ivoki - Защо избрах додекафонията?
05.05.2014 17:03
Защото енергийните вампири не е нормалния ни контакт с хората....
цитирай
7. vilish - И аз благодаря ...
05.05.2014 18:01
... за полезното четиво! Накара ме да се замисля !
Подкрепям flymore в пожеланието и` повече хора да прочетат!
Хубава вечер!
цитирай
8. ivoki - Благодаря ви на всички !!!
05.05.2014 18:40
Благодаря ви на всички !!!
цитирай
9. ivoki - Знам от кого е отрицателния вот. . . . ...
05.05.2014 18:43
Знам от кого е отрицателния вот .... и какво от това???
Стана ли по щастлива неуважаема г-жо? Раздаваш толкова злоба и омраза и толкова получаваш..... Чудя се как живееш ????
цитирай
10. ivoki - МОЕТО ОБЯСНЕНИЕ,
05.05.2014 21:50
ellia написа:
защото тя има свойството "да отмива",да изчиства отрицателните енергии.
Усмивката и положителното отношение също влият зле на духовния вампиризъм,
лично изпробвано,а най-добре е да избягваме досег с такива "светли" личности...
друг е въпроса,ако са от нашето обкръжение,примерно колеги,тогава нещата са по-
сложни,но ...позитивизмът според мен е най-доброто решение в случая.


за водната процедура, която ми помага се дължи на смяната на температурата, което предизвиква ускорено кръвообращение , а от там и по добро оросяване, водещо до по бърза реанимация на всички органи увредени от енергийните вампири.
Иначе си права. Най добрата защита е дистанцията, както е и с радиационното облъчване.....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivoki
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3792998
Постинги: 2782
Коментари: 3628
Гласове: 10171
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031