Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2015 22:08 - РАК - КАНДИДОЗА - СОДА БИКАРБОНАТ
Автор: balkan1 Категория: Политика   
Прочетен: 3544 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.03.2015 22:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Високите нива на кандида увеличават риска от рак на дабалото черво .

Нивото на кандида може да се определи по медицински път с имунокомплекс тест и IG тест.

Също така, има и домащен тест от неизвестен произход, който хората практикуват с години. Тестът е безплатен и дава добри резултати.

Кандида тест

Преди да си легнете, напълнете чаша вода и я оставете до леглото.

image

image

На следващата сутрин, веднага щом се събудите, изплюйте във водата.
Не се опитвайте да съберете в устата колкото се може повече слюнка, а изплюйте само това, което ви е в устата.
Оставете чашата около 15 минути.
Намерете светлина и погледнете в чашата.
Ако слюнка остава на повърхността на чашата, или е разтворена, с вас всичко е ред.

Нормално е, ако във водата се натрупат мехурчета от въздуха.
Ако водата стане мътна или ако във водата се появят линии, които се спускат надолу, или ако слюнката се натрупа на дъното, има вероятност да имате доста кандида в организма.

 

В този случай най-добре е да се обърнете към Вашия лекар или се опитайте да се избавите от кандида по естествен начин.

Симптомите на прекомерен растеж на кандида в организма:

хронични гъбични инфекции със симптоми на сърбеж и увеличен секрет.

Ръстът на кандида е причинен от:

проблеми с изхождането, спазми, диария, запек, подуване на корема, оригване, алергия, хроничен секрет от носната кухина, честа кашлица, астма, главоболие, настинка, хронична умора, депресия, кожни обриви и др.

-лечение с антибиотици,
-ослабнала имунна система,
-употреба на контрацептиви или хормонална терапия,
-пхрани богати на рафинирана захар,
-бременост
-диабет.
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

ЛЕЧЕНИЕ СЪС СОДА БИКАРБОНАТ -

Гъбичките са в състояние бързо да мутират своята генетична структура. След първоначалното успешно третиране с фунгицидни препарати гъбичките успяват за кратко време да се прекодират и преработят, в резултат на което по-нататък не получават увреждане. Парадоксалното е, че дори могат да се възползват от високата доза на лекарствата, които стават токсични за човешкото тяло, но не и за гъбичките. (Още подробности за това, как фармацевтичната мафия крие още от 1969 г., че знае всичко за причината и лечението на рака – вижте ТУК, а също погледнете непременно и ТУК).

Натривият бикарбонат от друга страна има проста структура и притежава способността за бързо и дълбоко проникване в мицела, запазва за дълго време способността си на проникване и бързо се разгражда. По този начин гъбичният мицел няма достатъчно време да се прекодира.

Бикарбонатната терапия трябва да се прилага в големи дози, непрекъснато поне в продължение на 7-8 дни за първия цикъл, което гарантира намаляването на тумора от 2 до 4 сантиметра в рамките на 3-4 дни, показват наблюденията на д-р Симончини.

Като цяло максималната доза при венозно приложение в един курс на лечение е около 500 кубически см. на 5 % натриев бикарбонат с възможност за увеличаване или намаляване на дозата на 20 % в зависимост от килограмите на пациента и от разпространението на тумора.

Трябва да се подчертае, натриевият бикарбонат е безвреден, затова дозите са едни и същи независимо от възрастта на пациента, както и наличните му придружаващи заболявания.

За да се увеличи ефективността на натриевия бикарбонат е по-полезно директното въздействие върху лезиите, причинени от тумор. Това се постига чрез артериография , както и чрез поставяне на катетри.

По този начин почти всички органи могат да бъдат лекувани безопасно, бързо и ефективно чрез терапия със сода бикарбонат. Изключение прави костната система поради по-малкия приток на кръв в нея.

Рак на пикочния мехур: В продължение на пет дни с помощта на катетър в пикочния мехур се вкарва 100-250 милилитра разтвор на 5% натриев бикарбонат. Цикълът може да се повтори няколко пъти с почивки от 7 до 10 дни. Като при продължаване на терапията почивките между терапиите се удължават.

По време на манипулацията е добре пациентът да върти тялото си във всички положения, за да се облеят всички части на мехура.

Рак в устната кухина ( на езика, венците, небцето, сливиците). В тези случаи ако лезията е повърхностна, простото изплакване с хлебна сода има лечебен ефект ( 1 супена лъжица в чаша вода два пъти дневно по 10 минути).

Рак на белия дроб: Въздействието върху белодробните тумори става чрез интравенозно вливане на 5-процентов разтвор на натриев бикарбонат. Въздействието е по-ефективно върху тумори и метастази с размери по-малки от 4 см. Курсът на лечение е 5-6 дни, а след почивка от 4 дни – през ден в продължение на две седмици.

Тумори на мозъка: Дори тези първични или метастатични тумори са чувствителни към натриев бикарбонат при 5% интравенозно, приложен при същите условия за терапия както при рак на белия дроб.

Тумори на стомаха: Ако туморът се развива в стомашната кухина, а не в стената на стомаха, ефект има изпиването на 1 чаена лъжичка сода в чаша вода два пъти на ден сутрин и вечер преди хранене.

Преди да предприемете интравенозно и интраартериално лечение със сода бикарбонат, непременно се консултирайте с вашия доверен лекар или с медик, който е отворен за оригинални, прости и възможно най-безвредни методи за лечение, посъветва дипломираният доктор, консултирал за www.snaiper-bg.net този зи текст.Останалите терапии едва ли ще ви навредят с нещо. Но обърнете внимание, че д-р Симончини прави почивки между терапията. Това е така, защото алкализацията на организма също може да е вредна за здравето.

snaiper-bg.net/2012/03/retseptite-za-lechenie-na-rak-sa-s-soda-bikarbonat-na-d-r-simonchini-video/

 






Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: balkan1
Категория: Политика
Прочетен: 3246904
Постинги: 531
Коментари: 287
Гласове: 1242
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031