Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2016 18:13 - ПЪРВО РЕААЛНОСТТА ПРОВЕРЯВАЙ , ПОСЛЕ МНЕНИЕ ДАВАЙ.С С
Автор: gmihov Категория: Технологии   
Прочетен: 809 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 С МНЕНИЕ ИСТИНА И АВТОРИТЕТ НЕ СЕ ЗАЩИТАВА. С ИСТИИНА , ИСТИНАТА СЕ ЗАЩИТАВА. ТОВА ГЛУПОСТТА ЧОВЕШКСА НЕ ВИНАГИ ОСЪЗНАВА И МНЕНИЯТА  НАД  РЕАЛНОСТИТЕ  ИЗВИСЯВА , ИСТИНИ И АВТОРИТЕТ НА ЗНАЕЩИ ДА ЗАЩИТАВА.

Глупост на глупостите е да се дават категорични мнения и становища по нещо , което не видяно, не е разбрано, независимо от тома, че може да бъде достоверно и независимо от това кой дава мнението , учен или лаик.

  В продължение на 50 години аз лично получих от учени и лаици твърде много “неоспорими” мнения и квалификации във връзка с моето откритие”Наличие на условия, при които гравитационното поле не е консервативно”и директните гравитационни двигатели до които достигнах в 1960г, които тези учени и лаици, не като учени и знаещи, я като оракули “знаят”, че  няма условия, при които гравитационното поле да не е консервативно, без да се интересуват от конкретните реалности и експериментални резултати, ги отричат, както папи и кардинали от времето на Коперник и Галилей са отричали, истината, че земята е подвижна.

 В моя доклад 

“ТЕОРИЯ ЗА БЕЗКРАЙНОСТ НА ВРЕМЕТО/  Е = ОО/

ОБЩА ТЕОРИЯ ЗА ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОТОЦИ/ЕНЕРГИЙНИТЕ ПОЛЕТА/”

  в редакцията му от май 1988г. на страница 31 - публикувах кратък текст за закон за вътрешно подемна сила, който дефинирах така:

  ВСЯКА ЕДНОСТРАННА ЦЕНТРОБЕЖНА СИЛА Е ВЪТРЕШНО ПОДЕМНА СИЛА.

  Тази дефиниция противоречи на първия принцип на Нютон, но не противоречи на втория и третия принцип. Може да не е достоверна, но може и да е достоверна, както хелиоцентричната[D1] [D2]  система на Коперник в сравнение  с геоцентричната система на Проломели, но тя с прости опити  на земята и с неоспорим доказателствен опит в космоса може да се провери.

  На базата на едностранна центробежна сила, обоснована от движение на маси вътре в едно тяло може съобщението “ ПУСКАТ АПАРАТ С “ВЕЧЕН ДНИЖАГЕЛ” В КОСМОСА” , ДА Е НАПЪЛНО ДОСТОВЕНО”  и предлагам в България да се откажем от своя смелост и сила на “непогрешими” и “неоспорими” априорни мнения и становища, а да се изявим,  в наука и практика, като хора, които първо проверяват, после мнения и становища дават. На тази база   ПРЕДЛАГАМ :

   Научните институции в България / БАН, Техническите научни институти, Техническите университети/ да проверят теоретично  и експериментално, не без участието на Правителството  следното:

1.     Достоверността  на моето откритие от 1960 год. , с което открит, установих и доказах, че има условия, при които гравитационното поле не е консервативно, което учени и лаици в продължение на половин век отричат априорно, без конкретна и достоверна проверка, но все още не се намерил такъв, които да е опровергал конкретно и достоверно опитите и получените при тях резултатни, които доказват обективната истина, че има условия, при които реално гравитационното поле не е консервативно.

2.     Експериментите и резултатите, които показват, че директните гравитационни двигатели са възможни  и са с неограничени възможности  за добив на енергия , на базата на гравитационното поле и без да са “вечен двигател” могат да работят непрекъснато неограничено време, както едно водно колено монтирано на закотвена платформа във водите на р. Дунав.

3.     Да се провери експериментално моето твърдение ,че всяка  едностранна центробежна сила е вътрешно подемна такава.

  От  една така проверка България няма да загуби нищо, но може да спечели . напук на “ непогрешимите папи и кардинали” може да се укаже, “земята” не е неподвижна, а подвижна.

 

 

                           


 [D1]

 [D2]ОСТИТЕ ИЗВИСЯВА, БЕЗ ИСТИНАТА ОБЕКТИВА НА ИЗЯСНЯВА.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gmihov
Категория: Технологии
Прочетен: 3300357
Постинги: 3734
Коментари: 6009
Гласове: 5113
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031