Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2012 15:15 - Не на Пепеляшка! Стани принцеса с продуктите от електронния магазин на Tialoto.bg!
Автор: tialoto Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3336 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 03.04.2012 16:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

OUTLET е любимата дума на жените, може би по-любима и от „шопинг”. А какво ще кажете, ако тези две думички се обединят в едно и прибавим и думата „намаление”? Няма да ви пращаме до мола, нито до някой голям шопингцентър, защото предпочитаме да пазаруваме от леглото, с чаша кафе в ръка, докато цъкаме из нета и разглеждаме най-новите тенденции или четем как да приведем за седмица тялото си в перфектна форма, за да си купим онази секси рокля, която ще ни превърне в истински богини.

image

И понеже ние от Tialoto.bg сме абсолютни маниаци на тема мода, козметика, здраве, спорт и всичко актуално за съвременната жена, решихме да докараме мола на една ръка разстояние и до вас. Най-новото „дете” на телцето, част от неговото тяло е shop.tialoto.bg . Прибрахме „на топло” рецептите, които винаги са ви изкушавали, в рубриката Lifestyle&travel и на тяхно място докарахме шопинг феята, която ще превърне всяка Пепеляшка в принцеса, защото ние жените искаме да сме принцеси (пък дори и да нямаме корона).

 

От днес ви даваме възможност да се потопите в света на най-луксозните световни марки, които на всичкото отгоре са по джоба ви. Зверските намаления не са по-улиците, а в shop.tialoto.bg.

Не ни вярвате? Само натиснете бутона в навигацията „SHOP” и нека после си говорим пак! Досега Тялото искаше да ви храни здравословно, да ви запознава с най-новото от светския живот, да ви накара да изхабите някоя калория повече, да ви заведе на пътешествие или да ви покаже как да промените интериора на дома си, да подобри връзката ви или просто да ви накара да се посмеете от сърце с някой леко закачлив материал.

Сега вече Тялото иска да ви облече! И то с най-качествените дрехи, аксесоари, козметика за мъже, жени и деца на над 400 бранда, сред които познатите ви Bershka, United Colors of Benetton, Replay, The North Face, Mango, Levi’s, Fox, Bata, Sisley, Oviesse, Geox и Ecco, D&G, Guess, Calvin Klein, Diesel, Fornarina, Emporio Armani, Killah, Miss Sixty, Pinko, Ralph Lauren, Moschino. А най-хубавото е, че в електронния мол на tialoto.bg, ще можете да си купите всичко това за секунди и на много по-ниска цена.

Съседката ни Румъния също има какво да даде на модния свят и по тази причина shop.tialoto.bg ще предлага специални дрехи на най-добрите румънски дизайнери в категорията Designers’ Boutique.

И това не е всичко. Макар че най-женският месец на изненадите март вече мина, ние от Тялото обичаме да правим подаръци на прекрасните българки – най-красивите и фини жени на планетата – първите 300, осмелили се да закупят продукти от shop.tialoto.bg  на стойност над 99 лв, ще получат скъп парфюм като подарък!

Пролетта чука на вратата ни, време е за смяна на гардероба. Да започнем от тук - shop.tialoto.bg.



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. анонимен - Хехе
06.04.2012 00:27
Това ли намерихте за блог вълна!? Май нещо няма темички напоследък и се чудите какво да измисляте! хехе
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tialoto
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 493881
Постинги: 170
Коментари: 321
Гласове: 85
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930